• Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal
 

Newbasics4kids.com

basic kinderkleding

Ik zie het aan mijn eigen kids. Ze komen thuis uit school, gooien de tas in de hoek en schieten naar boven om zich om te kleden. Lekker een makkelijk zittend basic shirtje met jeans of (nog liever) joggingbroek. De één om in buiten te spelen, de ander om in rond te hangen en te gamen.

En eigenlijk is dat ook altijd goed: een mooie basic met spijkerbroek, maar toch bleek dat niet altijd eenvoudig. Ik liep stad en land af om basic kinderkleding te scoren. Comfortabel, hip en mooi blijkt lastig samen te gaan voor basics. Vaak was het te wijd, te dun, snel verwassen of veel te duur.

NewBasics4Kids.com (NB4K) verkoopt mooie betaalbare kinderbasics. Slim fit modellen en ook na vele wasbeurten blijft de kwaliteit gegarandeerd goed. Jurkjes, shirts en leggings in 10 heldere kleuren, het hele jaar door uit voorraad leverbaar. En dat alles gewoon gemaakt in Nederland. What you see, is what you get ! Tijdloos en eindeloos combineerbaar. Eigenlijk heel simpel. Kids blij en mama blij !

Nieuwsgierig geworden?

 
 

Hermien Braakman-van der Born


NewBasics4Kids.com: Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy !