https://www.newbasics4kids.com/over-nb4k-nl/bestellen-verzenden/_396____NL
  • Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal

Het Bestelproces van onze kinderbasics

Bestellen

De bestelling van je kinderbasic wordt verwerkt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wij verzenden je per mail een bevestiging van de betaling. NewBasics4Kids.com streeft er naar om bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Je bestelling wordt in ieder geval altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van je betaling door ons verzonden. Alle bestellingen worden bij voorkeur betaald via IDEAL. Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Het is de makkelijkste manier van betalen op internet. IDEAL is bij NewBasics4Kids.com gratis.

Naast betalen met IDEAL, kun je ook kiezen voor een overboeking via een bank- of girorekening. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Bij een overboeking duurt het wel een aantal dagen voordat de betaling bij ons binnen is en wij de bestelling dus kunnen versturen. Bij betaling via IDEAL gaat betalen, en dus ook verzenden, veel sneller. Vermeld bij een overboeking altijd het ordernummer dat op de bevestigingmail staat.

Buiten Nederland kun je kiezen voor een overboeking (bank transfer), Mistercash (België) of Directebanking (Duitsland).

Klik hier en ga direct naar de webshop
 

Verzenden

Omdat wij zo blij zijn met onze klanten, betaal je voor bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten. Voor bestellingen naar België en Duitsland rekenen we € 6,50 verzendkosten, ongeacht je ordergrootte. Woon je elders in Europa, neem dan contact met ons op.

Alle bestellingen worden door ons met PostNL verzonden. Zodra wij de bestelling aanbieden bij PostNL, ontvang je van ons een mailbericht. PostNL rekent voor bezorgen binnen Nederland 1-2 werkdagen (op maandag wordt niet bezorgd).

Wij versturen de kinderkleding zoveel mogelijk in verzendzakken die door de brievenbus (PostNL brievenbusformaat) passen zodat je niet thuis hoeft te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Grote bestellingen versturen we incidenteel per pakketpost.

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter met daarop een ‘niet thuis-code’. Met deze code kun je zelf kiezen waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen. Anders probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Mocht het dan weer niet lukken dan gaat het pakket naar een PostNL locatie in de buurt en heb je 2 weken de tijd om het pakket daar op te halen.
 

NewBasics4Kids.com: Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy !

Verkooppunt worden?

Heb je een kinderkleding (web)winkel en wil je onze basic kinderkleding opnemen in het assortiment? Kleine orders geen probleem. Vraag onze inkoopvoorwaarden en prijzen op via info@newbasics4kids.com