https://www.newbasics4kids.com/seo/kinderleggings/_408____NL
  • Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal

Kinderleggings in 10 Effen kleuren

NewBasics4Kids.com (NB4K) verkoopt leggings voor kinderen in vrolijke, heldere kleuren en van goede kwaliteit. Het hele jaar uit voorraad leverbaar. Kinderleggings zijn altijd een goede basic aanvulling op vele soorten kinderkleding. Goed combineerbaar en eindeloos draagbaar.

Mooie kwaliteit kinderleggings

De kinderleggings van NewBasics4Kids.com zijn verkrijgbaar in 2 lengtes; een lange legging en een korte legging (driekwart model). Beide kinderleggings zijn gemaakt van katoen / lycra (fijn tricot), waardoor de legging goed aansluit (smalle pasvorm) en niet lubbert. Ook na veelvuldig wassen blijft de legging mooi van kleur en kwaliteit.

Basic Leggings in 10 kleuren, 5 maten en 2 lengten

Zowel de korte kinderlegging als de lange kinderlegging zijn verkrijgbaar in 10 mooie, heldere kleuren (wit, zwart, rood, roze, bruin, groen, grijs en maar liefst 3 tinten blauw). De kinderleggings zijn verkrijgbaar in de maten 98 t/m 152 en het hele jaar door op voorraad.

Nog meer kinderbasics?

Kijk op onze site voor de complete collectie basic kinderkleding van www.NewBasics4Kids.com

 

NewBasics4Kids.com: Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy !